Zoekt u Christelijke gedichten voor kerkblad, liturgie, bijbelstudie, vieringen of een gedicht bij een Bijbelgedeelte? De gedichten die u hier aantreft mag u ongewijzigd met vermelding van naam en bron vrij gebruiken. Zoekt u een Christelijk kerstverhaal, Paasverhaal of een digitale verjaardagskaart, beterschapskaart, condoleancekaart of doopkaart met een gedicht? Ook die kunt u hier vinden. Voor vragen of het verzorgen van een lezing met voordrachten of een workshop kunt u contact opnemen via cobytjeert@live.nl Inmiddels is er ook een volledig programma voor Kerst en Pasen. Mijn boeken zijn verkrijgbaar bij de boekhandel in de buurt, bestelmijnboek.nl, bij bol.com en te leen in de bibliotheek. Voordrachten zijn te beluisteren op https://www.luistergedichten.nl/index.php/component/comprofiler/userprofile/905-poelman

maandag 1 april 2019

Nieuwe uitgave

Rond 4 juni verschijnt bij Kok boekencentrum Utrecht een nieuwe uitgave van mijn in 2008 in eigen beheer uitgegeven kinderboek.
Het is een compleet nieuw boek met nieuwe illustraties van Sanne Miltenburg.
Vandaag kreeg ik een mail van de uitgever met o.a. de volgende tekst:

"Graag informeer ik jullie dat de zomeraanbieding(en) voor 2019 van KokBoekencentrum Uitgevers, Mozaïek, Omniboek en Z&K is (zijn) verschenen!
Dat betekent dat beeld en tekst is vrijgegeven en dat u uw lezers, achterban en fans vast kennis kunt laten maken met uw nieuwe boek.
De catalogus is via de onderstaande link te raadplegen:

Het boek verschijnt rond 4 juni maar u kunt het nu al bij uw boekhandel reserveren of via https://www.kokboekencentrum.nl/boek/mijn-bijbels-abc/

Hierboven een foto van de pagina uit de folder.

Hartelijke groet van Coby Poelman - Duisterwinkel

2 opmerkingen:

 1. Fantastisch Coby.
  Ik heb de vorige uitvoering van het ABC boek cadeau gedaan aan mijn nichtje bij de doop. Misschien weet je dat nog wel:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Hilly, ja zeker, dat weet ik nog heel goed. Dat vond ik toen zo leuk. Ik hoop dat je nichtje er veel plezier aan heeft gehad.
   Dit wordt een hele mooie uitvoering met vrolijke en kleurrijke tekeningen. Bij elke letter een passende tekening. Ik heb het binnenwerk al in PDF bekeken. Ik zie er naar uit.

   Verwijderen