Zoekt u Christelijke gedichten voor kerkblad, liturgie, bijbelstudie, vieringen of een gedicht bij een Bijbelgedeelte? De gedichten die u hier aantreft mag u ongewijzigd met vermelding van naam en bron vrij gebruiken. Zoekt u een digitale verjaardagskaart, beterschapskaart, condoleancekaart of doopkaart met een gedicht? Ook die kunt u hier vinden. Voor vragen of het verzorgen van een lezing met voordrachten of een workshop kunt u contact opnemen via cobytjeert@live.nl Inmiddels is er ook een volledig programma voor Kerst en Pasen. Mijn boeken zijn via mijn mailadres verkrijgbaar en te leen in de bibliotheek. Er is nog een interview te beluisteren van enkele jaren geleden , https://soundcloud.com/user-671424345/interview-coby-poelman-duisterwinkel-10-07-2017

woensdag 1 augustus 2018

De wolk schijnt

De heerlijkheid des Heren
verscheen in een wolk,
de Heer sprak,
Mozes was Zijn tolk.

Nog altijd spreekt de Heer
tot Zijn volk.
Hoe doorschijnend is opeens
die ene wolk.
 
Coby Poelman - Duisterwinkel

Bij Exodus 16 : 10 b en 11

4 opmerkingen:

  1. Mooi. Ik heb juist gisteren nog over Mozes gelezen. Hoe hij zichzelf niet in staat achtte te spreken namens God. Toch mocht hij Gods tolk zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O ja, dat is ook zo'n mooi Bijbelgedeelte waar je veel moed uit kunt putten. Dank voor je mooie reactie!

      Verwijderen
  2. Reacties
    1. Kunstwerken Hilly, die wolken. Fijn dat er fotografen zijn die dat in een foto weten te vangen. Altijd weer een bijzondere gedachte dat God zich vaak openbaarde in een wolk.

      Verwijderen